Na tomto jídle jsem si opravdu pochutnala. Knedlíky jsou výrazné, mají šmrnc a zelí z červené řepy je návykové.
Množství ingrediencí je ze 4 rohlíků, zhruba na 3 menší porce.
Špekové knedlíky
Zelí z červené řepy
Orestovaná cibulka na ozdobu a přepuštěné máslo na pokapání.
Knedlíky
Koření Nemaso kromě tohoto receptu používám i na jiná bezmasá jídla např. s tofu. Je ideální, když chcete zvýraznit určitou surovinu nebo potravinu, ale příliš nepřebít její přirozenou chuť.
Zelí z červené řepy
Chcete uvařit i tradiční verzi tohoto jídla pěkně s uzenou slaninou, špekem a červeným zelím? Doporučuji postupovat podle tohoto osvědčeného receptu na špekové knedlíky od Davídka.
Vyzkoušejte oba recepty a ať se vám doma o to poperou!🙂
Sdílet recept na:
Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení