Recept

Zapečené volské oko caprese

Když máte rádi vejce na mnoho způsobů a máte rádi hezké snídaně, připravte si volské oko zapečené v troubě. Ve variantě caprese lahodí nejen oku.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Na 1 porci budete potřebovat

  • 2 vejce
  • 2 plátky mozarelly
  • 1 malé rajče
  • Lístky bazalky
  • Olivový olej, sůl, dle chuti pepř

Postup

  1. Do malé zapékací mističky rozklepněte 2 vejce. Osolte a přidejte na kousky nakrájenou mozarellu, rajče a pár lístků bazalky.
  2. Pečte na 190 stupňů asi 15 minut.
  3. Na závěr ještě přidejte lístek čerstvé bazalky a pokapejte panenským olivovým olejem.

A pokud doma nemáte zapékací mističky pro jednu porci, tak doporučuji si je pořídit. Perfektně se hodí na zapečená zeleninová jídla, cibulačku, ale také ovocný dezert crumble. Když každý na stůl dostane svoji zapečenou porci, tak se to líbí 🙂

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...

Reklama hlavního partnera myšičky