Všechny recepty na myšičce

Štítky receptů

Domácí dýňové noky – na másle, s parmezánem

Noky z upečené dýně Hokkaido jsou zajímavé nejen vzhledem. I obyčejně opečené na másle, se sýrem a bylinkami mají skvělou...

Domácí dýňové noky – na másle, s parmezánem

Noky z upečené dýně Hokkaido jsou zajímavé nejen vzhledem. I obyčejně opečené na másle, se sýrem a bylinkami mají skvělou...

Šťavnatý jablečný koláč s pohankovou moukou

Osvědčený koláč, který se vždy povede. I přes svůj celozrnný charakter je křehký, vláčný, šťavnatý. Skvěle chutná i s minimálním...

Šťavnatý jablečný koláč s pohankovou moukou

Osvědčený koláč, který se vždy povede. I přes svůj celozrnný charakter je křehký, vláčný, šťavnatý. Skvěle chutná i s minimálním...

Špaldové preclíky v čokoládě s chilli

Netradiční chuťovka na párty, která je hotová za pár minut! Ve špaldové variantě, s kvalitní hořkou čokoládou a chilli papričkami...

Špaldové preclíky v čokoládě s chilli

Netradiční chuťovka na párty, která je hotová za pár minut! Ve špaldové variantě, s kvalitní hořkou čokoládou a chilli papričkami...

Dhál z fazolek mungo s rajčaty a kokosovým mlékem

Jednoduchý recept na tradiční indický pokrm. Dhál je chuťově bohatý, krémový, sytý... A porce luštěnin v jídelníčku je zajištěná.👍...

Dhál z fazolek mungo s rajčaty a kokosovým mlékem

Jednoduchý recept na tradiční indický pokrm. Dhál je chuťově bohatý, krémový, sytý... A porce luštěnin v jídelníčku je zajištěná.👍...

Dýňové bramboráky

Dobře ochucený bramborák je vděčná klasika...Má však i svoje osvědčené varianty. Zkuste bramboráky se zářivou dýní. Ozdobené smetanovým krémem a...

Dýňové bramboráky

Dobře ochucený bramborák je vděčná klasika...Má však i svoje osvědčené varianty. Zkuste bramboráky se zářivou dýní. Ozdobené smetanovým krémem a...

Sladké ovesné placičky ze 4 ingrediencí

Kouzlo těchto jednoduchých pečených placiček je v jablečném pyré. To se postará o dokonalé propojení ingrediencí i sladkost. Není třeba...

Sladké ovesné placičky ze 4 ingrediencí

Kouzlo těchto jednoduchých pečených placiček je v jablečném pyré. To se postará o dokonalé propojení ingrediencí i sladkost. Není třeba...

Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní

Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám "na slano" a dávám do nich pořádnou porci...

Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní

Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám "na slano" a dávám do nich pořádnou porci...

Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní

Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám "na slano" a dávám do nich pořádnou porci...

Křehké kapsy se špenátovo-sýrovou náplní

Když dělám menší kapsičky, plním je raději sladkou náplní. Větší kapsy dělám "na slano" a dávám do nich pořádnou porci...

Polévka z pečené mrkve a paprik

Předem upečené papriky a mrkev dodají této jednoduché krémové polévce výraznější chuť. Příprava je extra snadná, výsledek výborný!...

Dýňová polévka s pomerančovou šťávou

Dýňová polévka se dá dobře kombinovat s mrkví, paprikou, červenou čočkou, ale také s pomerančovou šťávou. Pomeranč dodá polévce netradiční...

Křehké povidlové kapsičky z tvarohového těsta

Toto tvarohové těsto nemá chybu. Prověřené, perfektně se s ním pracuje. Ať už z něj vyrobíte povidlové kapsičky nebo ořechové...

Směs na topinky z hlívy ústřičné

Křupavé topinky s bohatou vrstvou čistě rostlinné směsi, jejíž základ tvoří hlíva, tofu a cuketa. Správné dochucení zajistí výraznou chuť.🙂...
Click Here

Reklama partnera myšičky