Přejít k obsahu
vařilamyšička.cz
Recepty
Myšička píše
Lexikon
O myšičce
X
Všechny recepty na myšičce
Štítky receptů
Bez lepku
Bez masa
Chuťovky
Davídkovo koření
Hlavní jídla
Jednou za čas
Jídlo & Víno
Luštěniny
Moučníky a dezerty
Polévky
Přílohy
Pro děti
Saláty
Sladká jídla
Snídaně a svačiny
Těstoviny
Zdravé pomazánky
Vše
Flíčky se zelím
Šťavnaté flíčky se zelím, to je klasika. Stačí někde ulovit hlávku zelí, koupit kvalitní vaječné flíčky, nabrousit nůž a vše...
Zeleninové špízy jako příloha
Zeleninové špízy je super nápad, jak sníst zeleninu a zároveň vyrobit pěkně vypadající přílohu. Příprava je snadná a raz dva...
Ricottová pomazánka s pikantním ajvarem – na tousty nebo k bramborám na loupačku
Tato pomazánka je výborná nejen na pečivo, ale také na křupavé tousty či k bramborám na loupačku....
Rizoto s tofu, zeleninou a červenou quinoou
Pro pestrost jídelníčku je vhodné střídat různé druhy obilovin. Netradiční červená quinoa se výborně hodí k obohacení rizota. Spolu s...
Falešná humrová pomazánka
Rybí pomazánka nemusí být jen ze sardinek. Výborně poslouží i čerstvý rybí filet. Když se správně ochutí a spojí s...
Kuřecí řízky naložené v jogurtové marinádě – pečené v troubě
Bezpracná příprava masa. Kořeněná jogurtová marináda masu dodá zajímavou chuť i šťavnatost. Vše se peče v troubě samo bez starostí......
Francouzské tousty s medovými jablky
Kombinace jablek, skořice a medu nikdy neomrzí. Spojte je s tradičními francouzskými tousty a máte zajímavou snídani "jako z filmu"....
Těstovinový salát s opečeným tofu a bylinkovým pestem
Nápad na sytý a barevný salát v čistě rostlinné verzi. Těstoviny zasytí, opečené tofu je zase zdrojem bílkovin a výrazné...
Výborný toustový chléb z domácí pekárny
Tento toustový chléb nevydrží tak dlouho jako ten kupovaný. Je totiž tak dobrý, že prostě nevydrží. Kromě "opravdové" chuti je...
Domácí koka sušenky
Výborný recept na domácí verzi známých sušenek z krabice. Vychytaný poměr ingrediencí je zárukou plného plechu lahodných křehkých sušenek. 👍...
Hustá bramboračka s bílými fazolemi
Když chceme sytější verzi tradiční bramboračky, perfektně poslouží velké bílé fazole. Bílé máslové fazole jsou zdrojem bílkovin, vlákniny a celkově...
Kedlubnová pomazánka
Když máte dobrou kedlubnu, bohatě stačí nakrájet ji na plátky a chroupat a chroupat. 🙂Pak je tu ale ještě možnost...
Zelné bramboráky pečené v troubě
Nápadů, jak zapojit kyselé zelí do jídelníčku není nikdy dost. A toto je jeden z atraktivních způsobů. Zelné bramboráky mají...
Tuňáková pomazánka s mrkví a ovesnými vločkami
K výrobě této tuňákové pomazánky nebudete potřebovat ani vejce, ani tofu, ani majonézu, ani žádný krémový sýr. Přesto bude hutná,...
Fusilli s rajčatovou omáčkou a velkými bílými fazolemi
Na rajčatových omáčkách je skvělé to, že se dají obměňovat do aleluja. Typická atraktivní rajčatová chuť zůstává, pokaždé ji ale...
Ryba po mlynářsku – jednoduchý a osvědčený způsob úpravy rybích filetů
Ryba po mlynářsku je takový kompromis mezi dušenou a křupavou obalovanou rybou. Extra rychlá příprava je výhodou. Výsledkem je chuťově...
Zmrzlinový jahodový koktejl z kefíru
Jak rychle a jednoduše se dá vyrobit zdravá svačinka nebo jen tak "něco na chuť"? Stačí mít kefír a mražené...
Česneková pomazánka s rukolou
Rukola se nemusí používat jen jako "salát", ale také jako "zelená bylinka". Stačí ji na drobno nasekat a obohatit tak...
Celozrnné linguine s rukolou, opečeným česnekem a parmezánem
Rukola nepatří jen do salátu. Když se na jemno naseká a krátce prohřeje na pánvi spolu s plátky do zlatova...
Zeleninový salát s restovanými bramborami a lehkým česnekovým dresingem
Aby se brambory hodily do zeleninového salátu, musí být správně upravené. Dobře dochucené, pevné a na povrchu křupavé....
Předchozí
Page
1
…
Page
22
Page
23
Page
24
Page
25
Page
26
…
Page
55
Další
Click Here
Reklama partnera myšičky