Všechny recepty na myšičce

Štítky receptů

Domácí vanilkový pudink

Udělat si domácí pudink je velmi snadné. Stačí se držet základního receptu a pak ho různě obměňovat....

Avokádová pomazánka s řeckým jogurtem, konopnými semínky a chilli

Spojením avokáda a hustého jogurtu vznikne jemná pomazánka. Když ji nutričně obohatíme o konopná semínka a kvalitní olivový olej, je...

Vývar s brokolicí a domácími petrželovými knedlíčky

Rychlý a jednoduchý recept, jak elegantně zapojit do polévky brokolici a domácí knedlíčky. Rozvařené brokolici a chuťově nudným zavářkám odzvonilo....

Palačinky se Skyrem a domácím jahodovým pyré

Když je chuť na sladké palačinky a nechcete do nich namazat půl sklenice přeslazeného džemu, přichází na řadu jemný Skyr...

Jasmínová rýže s hovězím masem, restovanou cibulí a hráškem

Ingredience stačí jen smíchat a máte plnou pánev výborného rizota. Dle typu zvolené rýže může mít jídlo více sypkou či...

Domácí bramborové knedlíky od babičky

Vyzkoušený a osvědčený recept na bramborové knedlíky. Domácí knedlíky mají jedinečnou chuť a jejich příprava není vůbec složitá. S pečeným...

Rýžový salát s vejci a čerstvou zeleninou

Kdo má rád zeleninu, je salát vždy dobrý nápad. Co když ale chceme, aby více zasytil? Výborné je přidat rýži,...

Omeleta se žampiony a sýrem

Pár vajec se v lednici vždycky najde a ty mohou být skvělým základem pro kyprou a vláčnou omeletu mnoha variant....

Makový tvarožník – vláčný a bez lepku

Variace na jednoduchý dezert ze 2 tvarohů. Ingredience, která v tomto případě vyniká je mák. Výsledkem je vláčný dezert, který...

Krůtí karbanátky pečené v troubě se zeleninovými špízy

Karbanátky z krůtího masa pečené v troubě spolu se zeleninovými špízy je praktický nápad, jak mít bez velkého úsilí plný...

Marinované kuřecí maso pečené v troubě

S masem může být buď hodně práce nebo málo práce. Tento recept je tipem na to, jak mít během chvilky...

Velikonoční jidáše ze špaldové mouky

Jidáše jsou tradiční sladké velikonoční pečivo, které se po upečení potírá zdraví prospěšným medem. Nejčastěji se motají z provazů těsta...

Hanácký salát

Nízká cena, vysoká dostupnost, bohatý zdroj vitamínu C, vlákniny a prospěšných bakterií. To je kysané zelí. Jedním z nejsnadnějších způsobů,...

Zapečený camembert

Když přijde chuť na rozpečený a lehce rozteklý sýr, není nutné ho schovávat do klasického trojobalu a smažit na pánvi....

Jablečný koláč z křehkého mrkvového těsta

Koláče z křehkých těst jsou obecně velmi atraktivní. Často ale obsahují velké množství cukru. Ono to jde ale i bez...

Pečené papriky plněné květákovo – sýrovou směsí

Do paprik se dá napěchovat kdeco. Maso, sýry, obiloviny, luštěniny, ale také další zelenina. Třeba květák. Když se doplní čerstvým...

Lívance s pohankovou moukou, dušenými hruškami a skořicí

Podušené hrušky se skořicí lehce oslazené medem mají úžasnou chuť, která vynikne třeba na domácích lívancích. Lívance ve verzi s...

Pikantní pomazánka na topinky z fazolí Adzuki

Každá pomazánka se na topinky nehodí. Tato z fazolí adzuki, vajec a ajvaru je na ně jako dělaná. Akorát hutná...

Fazole adzuki s rajčaty, česnekem a bylinkami

Fazole adzuki patří mezi nutričně velmi zajímavé luštěniny. Pokrmům dodají bohatou porci bílkovin i vlákniny. Výborně chutnají v kombinaci s...

Hrníčková bábovka s cizrnovou moukou a kakaem

Cizrnová mouka je výborným a praktickým pomocníkem v moderní kuchyni. Jednoduše ji lze zapojit i při přípravě bábovky. Hrníčková verze...
Click Here

Reklama partnera myšičky