Všechny recepty na myšičce

Štítky receptů

Gulášová polévka s bio hovězím mletým masem a červenou paprikou

Jedna z dalších oblíbených verzí voňavé a husté gulášové polévky. Speciální ingrediencí je zde čerstvá červená paprika, která polévku obohatí...

Salát s pečenými paprikami a ricottou

Čerstvý polníček, pečené papriky ochucené česnekem, olivovým olejem a balsamikovým octem. Jako zdroj bílkovin dobře stravitelný sýr Ricotta, který skvěle...

Vaječné muffiny se sýrem a rukolou

Máte chuť dát si ke snídani vejce? A nechce stát u pánve? A máte chuť si snídani z vajec zabalit...

Plněné čerstvé těstoviny s rukolou a ovčím sýrem Pecorino

Kvalitní plněné těstoviny jsou výborné samy o sobě, přesto je velmi chutné je ještě vylepšit. Nasekaná rukola spolu s olivovým...

Krémové špenátové rizoto s parmezánem

Jeden ze známých receptů italské kuchyně, kterým se lze inspirovat. Tradiční kulatozrnná rýže, čerstvé listy špenátu, vývar a parmezán zajistí...

Domácí čokoládové lanýže

Lahodné, rozplývající se na jazyku. Domácí sladkost určená milovníkům hořké čokolády. Potřebujete jen 3 ingredience. Příprava zcela jednoduchá, skvělý výsledek...

Červená řepa pečená v alobalu – extra jednoduchý postup, koncentrovaná chuť

Návod, jak téměř bez námahy zpracovat syrovou červenou řepu. Výsledkem je výborná, zemitá a koncentrovaná chuť této zdravé kořenové zeleniny....

Batátovo cuketová polévka s opraženými kešu ořechy

Batáty neboli "sladké brambory" lze využít všude tam, kde brambory. Narozdíl od nich mají ale více živin a skvěle se...

Restovaná cuketa jako příloha

Když máme zájem nahradit "klasickou" přílohu zeleninou, skvěle poslouží restovaná cuketa. Čím kratší dobu se připravuje, tím je křupavější....

Rychlá a nadýchaná citronová bábovka

Příprava této bábovky vám zabere jen pár minut. Je opravdu snadná, rychlá, nadýchaná a díky příjemnému citronovému nádechu není mdlá....

Bezlepkové těstoviny s omáčkou z drcených rajčat, pancetty a cizrny

Voňavá a chuťově výrazná omáčka, která se přesně hodí k těstovinám. Žádné dlouhé krájení, loupání, naopak máte do 10 minut...

Teplý salát s pečenou červenou řepou a grilovaným kozím sýrem

Červená řepa jednoznačně patří do zdravého jídelníčku. A když s ní chcete mít co nejméně práce, tak zabalit do alobalu,...

Halušky se zelím a uzeným tofu

Hned po haluškách s bryndzou jsou ty se zelím a uzeným druhou nejčastější variantou. Těch dalších oblíbených variant je ale...

Špaldové halušky – základní recept

Recept na domácí bramborové halušky, které můžete pro změnu obohatit špaldovou moukou. Příprava je velmi snadná....

Kuře na paprice zahuštěné kořenovou zeleninou

Smetanové omáčky patří do české kuchyně a tradičně se zahušťují jíškou nebo moukou rozmíchanou ve smetaně. Co když to ale...

Květáková rýže – příloha nebo základ na “rizoto”

Dělat z květáku rýži? No to je teda nápad... A je to výborný nápad! Ocení ti, kteří mají zájem snížit...

Zázvorová polévka s kari

Pokud si libujete v pikantních chutích, tak vás nemůže zklamat tato snadná krémová zázvorová polévka....

Krémová pórková polévka s balkánským sýrem

K dobré pórkové polévce vede mnoho cest. Tato je hustá, krémová, chuťově výrazná a jde to i bez mouky a...

Mandlové sušenky ze 3 ingrediencí – rychlé a křehké

Velmi jednoduché na přípravu, žádné upatlané ruce, žádný bordel v kuchyni z rozsypané mouky. Elegantní způsob, jak si dopřát zdravé...

Celozrnné špagety s uzeným tofu a nakládanými sušenými rajčaty

Když zrovna není sezóna čerstvých rajčat, skvěle poslouží ta nakládaná sušená. Třeba do špaget. Orestované uzené tofu je pak zdrojem...
Click Here

Reklama partnera myšičky