Přejít k obsahu
vařilamyšička.cz
Recepty
Myšička píše
Lexikon
O myšičce
X
Všechny recepty na myšičce
Štítky receptů
Bez lepku
Bez masa
Chuťovky
Davídkovo koření
Hlavní jídla
Jednou za čas
Jídlo & Víno
Luštěniny
Moučníky a dezerty
Polévky
Přílohy
Pro děti
Rady
Saláty
Sladká jídla
Snídaně a svačiny
Těstoviny
Zdravé pomazánky
Vše
Dezert Blondies – s hořkou čokoládou a tahini z černého sezamu
Blondies jsou konzistencí podobné známým brownies. Těsto je však světlé, bez kakaa a čokolády. Blondies jsou hutnější, vláčné. Skvěle vypadají...
Vynikající Šopský salát – bulharský originál
Jak udělat šopský salát skvělé autentické chuti? Je třeba připravit tu nejlepší zálivku. Ta dodá kouskům zeleniny originální chuť. S...
Banánové lívanečky z kysaného podmáslí – slazené tmavým Agávovým sirupem
Extra vláčné lívanečky. Základ těsta tvoří zakysané podmáslí, které jim dodá speciální chuť. V každém lívanečku jsou zapečená kolečka banánu....
Smetanový segedín z kuřecích stehenních řízků
Hustý, smetanový a pořádně dochucený segedínský guláš ve verzi se stehenním kuřecím masem. Plný hrnec výborného sytého segedínu, ke kterému...
Tempeh v krémové žampionové omáčce + rýžové těstoviny
Rychlé jídlo bez masa, které máte hotové do 15 minut. Tempeh i žampiony jsou hotové razdva...Chuťově výrazná a krémová omáčka...
Křehké ovesné koláčky s džemem
Základ těchto křehkých koláčků tvoří výživné celozrnné vločky. Můžete si je tedy bez obav dopřát i jako zdravou svačinku. Skvělou...
Smetanový listový špenát – osvědčená úprava, z mraženého listového špenátu
Jednoduchý, snadný a rychlý postup úpravy mraženého listového špenátu + tip na dochucení. Akorát hustý, krémový. Hodí se jako tradiční...
Vaječná omeleta na sladko – s ricottou a jahodovým rozvarem
Vaječná omeleta na sladko je perfektní volbou pro ty, kteří nevyhledávají tradiční palačinky, ale mají chuť na typově podobné jídlo....
Šťavnatý losos v mandlové strouhance
Jedna ze skvělých úprav lososa, když máte chuť na křupavou krustičku. Žádné složité obalování, patlání a nepořádek v kuchyni. Losos...
Květákový mozeček – osvědčený postup + dochucení
Rychlé a jednoduché bezmasé jídlo, které známe všichni. Kolik květáku a kolik vajec, aby byl výsledek sytý a dostatečně vláčný?...
Pečené žampiony s krémovou tofu náplní
Klobouky žampionů jsou jako stvořené k tomu, aby se naplnily. Vyzkoušejte bezmasou verzi s výraznou a vláčnou náplní z tofu....
Jáhlové placičky na sladko
Jáhly jsou všestranné, praktické, výživné a chuťově příjemně nasládlé. Kromě klasiky v podobě jáhlové kaše se perfektně hodí na přípravu...
Majonéza z vařených vajec – výborná do pomazánek a těstovinových salátů
Ideální recept pro všechny, kterým nevyhovuje příprava domácí majonézy ze syrových vajec nebo s velkým množstvím oleje. Díky vařeným vejcím...
Vajíčkový salát s rajčaty a zakysanou smetanou
Další variace na skvělý vajíčkový salát, který je osvědčenou kombinací vajec uvařených na tvrdo, zralých rajčat a zakysané smetany. Vše...
Vajíčkový salát s ředkvičkami
Vajíčkový salát nemusí být jen vejce + cibule + celá sklenička majonézy. Vyzkoušejte tuto lahodnou a svěží verzi s ředkvičkami...
Pomazánka z tresčích jater s vejci
Výborná a jemná pomazánka, která je skvělou kombinací extra výživných "máslových" tresčích jater a vařených vajec. Připravená raz dva, perfektní...
Velikonoční mazanec – osvědčený recept, jiný už nedělám
Vymazlený a osvědčený recept na velikonoční mazanec. Vláčný, voňavý...Z těsta můžete udělat 1 větší bochánek či 2 malinké, nebo ho...
Tagliatelle s krémovou omáčkou z kešu a pečené zeleniny
Celý fígl tohoto jednoduchého receptu tkví v pečené zelenině, kešu a tyčovém mixéru. Krémové omáčky z kešu ořechů jsou velmi...
Sladký chlebíček s kešu, banány a lahodným krémem z Mascarpone
Sladké chlebíčky jsou jako stvořené pro to, abychom do nich zakomponovali kvalitní ingredience jako ovoce, ořechy či různé mouky. Můžete...
Fazole Adzuki s krájenými rajčaty a batáty – syté jídlo bez masa, skvělé s bulgurem
Hustá fazolovo rajčatová směs doplněná o výživné batáty. Fazolky Adzuki patří mezi nejlépe stravitelné luštěniny a stojí zato zakomponovat je...
Předchozí
Page
1
Page
2
Page
3
Page
4
Page
5
…
Page
55
Další
Click Here