Přejít k obsahu
vařilamyšička.cz
Recepty
Myšička píše
Lexikon
O myšičce
X
Všechny recepty na myšičce
Štítky receptů
Bez lepku
Bez masa
Chuťovky
Davídkovo koření
Hlavní jídla
Jednou za čas
Jídlo & Víno
Luštěniny
Moučníky a dezerty
Polévky
Přílohy
Pro děti
Rady
Saláty
Sladká jídla
Snídaně a svačiny
Těstoviny
Zdravé pomazánky
Vše
Matjesový rybí salát – základ jen ze 3 ingrediencí
Na přípravu i ingredience jednoduchý rybí salát, jehož základ tvoří výrazné nakládané matjesy. Vyladěná kombinace chutí, s křupavou bagetkou či...
Bramborová polévka s pórkem a mungo fazolemi – bez mouky, s rostlinnou smetanou
Plný hrnec syté a výživné polévky, která je perfektní kombinací brambor, pórku a mungo fazolek. Hustá bez mouky. Krémově smetanová...
Jak na šťavnatý burger bez masa – tipy a 3 osvědčené vege varianty
Zapomeňte na suchou placku bez chuti uprostřed housky. Šťavnatý a chutěmi nabitý burger si můžete připravit i bez masa. Inspirujte...
Vege čevabčiči s dušeným kyselým zelím
Tradičně vypadající jídlo pojaté v čistě rostlinné verzi. Chuťově atraktivní a výrazné NEmasové šišky opečené raz dva, k tomu pořádná...
Těstovinky od maminky – S opečenou cuketou a krémovou omáčkou z Lučiny
Atraktivní krémová kolínka, do kterých zapadne jedna malá cuketa. Žádná rozvařená zelená omáčka s rozblemcanou cuketou. Malé kousíčky akorát měkké...
Low-carb chlebová placka z pánve + rajčatová směs s ricottou
Nápad na low carb svačinku nebo večeři, která je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny. Chlebová placka rychle a jednoduše připravená...
Tagliatelle “rajčata cuketa paprika” + olivy a sýr – atraktivní těstoviny plné zeleniny
Výborné těstoviny uvařené "al dente" promíchané s jednoduchou zeleninovou omáčku ve francouzském duchu. Pořádná porce zeleniny doplněná o výrazné olivy...
Cuketovo-bramborová krémová polévka
Jednoduchá krémová polévka bez mouky, jejíž základ tvoří cukety. Brambory vyladí konzistenci, smetana dodá jemnost a příjemnou chuť. Posypaná křupavými...
Rajčatová pomazánka s tvarohem a balkánským sýrem
Vychytaná verze pomazánky z čerstvých rajčat. Výrazná intenzivní chuť a kompaktní konzistence. Skvělý tip, jak využít zralá rajčata a zároveň...
Bramborový buřtguláš s uzenou paprikou
Když zbydou buřty z opékání, přijde na řadu vděčný a na přípravu rychlý bramborový buřtguláš. Perfektně dochucený, akorát hustý. Plný...
Hrášková pomazánka + bezlepkové slané krekry – atraktivní svačinka
Jednoduchá a rychle připravená pomazánka z mraženého hrášku. Skvělá chuť a atraktivní barva ji předurčuje zazářit na tenkých křupavých krekrech....
Gnocchi se sladkokyselým dušeným zelím a opečeným tofu
Na přípravu nenáročné bezmasé jídlo, jehož šťavnatost zajišťuje pořádná porce vychytaného podušeného kysaného zelí. Opečené tofu jídlo doplní o další...
Křehké bezlepkové sušenky s mletými mandlemi
Vychytané těsto na jednoduché bezlepkové sušenky plné výživných ingrediencí. Křehké, voňavé, sladké. Nedrobí se a jsou akorát pevné, takže snesou...
Bezlepkové kefírové lívance s jáhlovou moukou – vláčné, bez kynutí
Rychlé a vychytané těsto, se kterým se velmi dobře pracuje. Díky kefíru jsou bezlepkové lívanečky vláčné a chuťově atraktivní. Jáhlová...
Šťavnaté obalované krůtí stripsy – předem naložené v kefírové marinádě
Jaké divy může nadělat trocha kefíru! Krůtí maso je díky naložení měkké a po upečení více šťavnaté. Atraktivní křupavé stripsy...
Krémová dýňová polévka s domácí kešu smetanou
Velmi snadná a rychlá krémová zeleninová polévka. Skvělou konzistenci i hustotu zajistí smetana z kešu ořechů. Připravíte ji raz dva...
Jogurtová pomazánka s jarní cibulkou – geniálně jednoduchý trik s “vykapaným” jogurtem
K výrobě hutné zdravé domácí pomazánky stačí známý "velký bílý kelímek" jogurtu. Po odkapání vznikne hutná hmota, kterou můžete dochutit...
Tradiční italská rajčatová “chlebová” polévka Pappa al pomodoro
Tradiční recept z Toskánska přímo od Itala. Jednoduchá, hustá a voňavá polévka, jejíž základ tvoří kvalitní čerstvá zralá rajčata a...
Tvarohové krupicové noky s jahodovým rozvarem a zakysanou smetanou
Vděčné tvarohové těsto umíchané raz dva. Rychlý a praktický způsob, jak si dopřát chuť ovocných tvarohových knedlíků. Do 15 minut...
Tagliatelle s rychlou avokádovou omáčkou – stačí tyčový mixér!
Krémové a syté těstoviny, které máte se vším všudy do 15 minut na talíři. Omáčka se rychle a pohodlně připraví...
Předchozí
Page
1
…
Page
3
Page
4
Page
5
Page
6
Page
7
…
Page
55
Další
Click Here