Všechny recepty na myšičce

Štítky receptů

Matjesový rybí salát – základ jen ze 3 ingrediencí

Na přípravu i ingredience jednoduchý rybí salát, jehož základ tvoří výrazné nakládané matjesy. Vyladěná kombinace chutí, s křupavou bagetkou či...

Bramborová polévka s pórkem a mungo fazolemi – bez mouky, s rostlinnou smetanou

Plný hrnec syté a výživné polévky, která je perfektní kombinací brambor, pórku a mungo fazolek. Hustá bez mouky. Krémově smetanová...

Jak na šťavnatý burger bez masa – tipy a 3 osvědčené vege varianty

Zapomeňte na suchou placku bez chuti uprostřed housky. Šťavnatý a chutěmi nabitý burger si můžete připravit i bez masa. Inspirujte...

Vege čevabčiči s dušeným kyselým zelím

Tradičně vypadající jídlo pojaté v čistě rostlinné verzi. Chuťově atraktivní a výrazné NEmasové šišky opečené raz dva, k tomu pořádná...

Těstovinky od maminky – S opečenou cuketou a krémovou omáčkou z Lučiny

Atraktivní krémová kolínka, do kterých zapadne jedna malá cuketa. Žádná rozvařená zelená omáčka s rozblemcanou cuketou. Malé kousíčky akorát měkké...

Low-carb chlebová placka z pánve + rajčatová směs s ricottou

Nápad na low carb svačinku nebo večeři, která je bohatým zdrojem bílkovin a vlákniny. Chlebová placka rychle a jednoduše připravená...

Tagliatelle “rajčata cuketa paprika” + olivy a sýr – atraktivní těstoviny plné zeleniny

Výborné těstoviny uvařené "al dente" promíchané s jednoduchou zeleninovou omáčku ve francouzském duchu. Pořádná porce zeleniny doplněná o výrazné olivy...

Cuketovo-bramborová krémová polévka

Jednoduchá krémová polévka bez mouky, jejíž základ tvoří cukety. Brambory vyladí konzistenci, smetana dodá jemnost a příjemnou chuť. Posypaná křupavými...

Rajčatová pomazánka s tvarohem a balkánským sýrem

Vychytaná verze pomazánky z čerstvých rajčat. Výrazná intenzivní chuť a kompaktní konzistence. Skvělý tip, jak využít zralá rajčata a zároveň...

Bramborový buřtguláš s uzenou paprikou

Když zbydou buřty z opékání, přijde na řadu vděčný a na přípravu rychlý bramborový buřtguláš. Perfektně dochucený, akorát hustý. Plný...

Hrášková pomazánka + bezlepkové slané krekry – atraktivní svačinka

Jednoduchá a rychle připravená pomazánka z mraženého hrášku. Skvělá chuť a atraktivní barva ji předurčuje zazářit na tenkých křupavých krekrech....

Gnocchi se sladkokyselým dušeným zelím a opečeným tofu

Na přípravu nenáročné bezmasé jídlo, jehož šťavnatost zajišťuje pořádná porce vychytaného podušeného kysaného zelí. Opečené tofu jídlo doplní o další...

Křehké bezlepkové sušenky s mletými mandlemi

Vychytané těsto na jednoduché bezlepkové sušenky plné výživných ingrediencí. Křehké, voňavé, sladké. Nedrobí se a jsou akorát pevné, takže snesou...

Bezlepkové kefírové lívance s jáhlovou moukou – vláčné, bez kynutí

Rychlé a vychytané těsto, se kterým se velmi dobře pracuje. Díky kefíru jsou bezlepkové lívanečky vláčné a chuťově atraktivní. Jáhlová...

Šťavnaté obalované krůtí stripsy – předem naložené v kefírové marinádě

Jaké divy může nadělat trocha kefíru! Krůtí maso je díky naložení měkké a po upečení více šťavnaté. Atraktivní křupavé stripsy...

Krémová dýňová polévka s domácí kešu smetanou

Velmi snadná a rychlá krémová zeleninová polévka. Skvělou konzistenci i hustotu zajistí smetana z kešu ořechů. Připravíte ji raz dva...

Jogurtová pomazánka s jarní cibulkou – geniálně jednoduchý trik s “vykapaným” jogurtem

K výrobě hutné zdravé domácí pomazánky stačí známý "velký bílý kelímek" jogurtu. Po odkapání vznikne hutná hmota, kterou můžete dochutit...

Tradiční italská rajčatová “chlebová” polévka Pappa al pomodoro

Tradiční recept z Toskánska přímo od Itala. Jednoduchá, hustá a voňavá polévka, jejíž základ tvoří kvalitní čerstvá zralá rajčata a...

Tvarohové krupicové noky s jahodovým rozvarem a zakysanou smetanou

Vděčné tvarohové těsto umíchané raz dva. Rychlý a praktický způsob, jak si dopřát chuť ovocných tvarohových knedlíků. Do 15 minut...

Tagliatelle s rychlou avokádovou omáčkou – stačí tyčový mixér!

Krémové a syté těstoviny, které máte se vším všudy do 15 minut na talíři. Omáčka se rychle a pohodlně připraví...
Click Here