Když máte dobré těstoviny, panenský olivový olej, mlýnek s mořskou solí, čerstvé žampiony a chutná keříková rajčátka, tak máte všechno, co potřebujete k tomu, abyste měli do 10 minut na stole kvalitní oběd.
Těstoviny uvařte podle návodu tak, aby zůstaly dostatečně pevné, na skus.
Žampiony dle jejich velikosti nakrájejte buď na půlky nebo na čtvrtky. Rajčátka překrojte na půl.
Na nepřilnavou pánev kápněte olivový olej, nejdříve přidejte žampiony, restujte, po chvíli přidejte rajčátka. Osolte. Restujte pár minut, až budou žampiony opečené a rajčátka lehce změklá. Přidejte těstoviny a společně ještě chvíli opékejte, až se všechny chutě a ingredience pořádně spojí.
Na závěr ještě dolaďte nějakými zelenými bylinkami, čerstvým pepřem a olivovým olejem.