Rychle / jednoduše / zdravě
Rychlý dezert nebo sladká svačinka. Tento moučník je bohatý na bílkoviny a výborně vás zasytí. Skvělá volba, když máte na něco chuť, ale nechcete kalorickou bombu.
Vydatná smetanová polévka, jejíž základ tvoří velké bílé fazole. Vychází z tradiční staročeské kuchyně. Sytá, hřejivá, lehce do kysela díky zakysané smetaně.
Dokonalý předkrm nebo lehká večeře téměř bez práce. Prověřená kombinace tradičního italského sýra, grilovaných rajčat, bazalky a opečené bagetky. Uvnitř burraty je návyková krémová náplň. S kvalitním olivovým olejem a sklenkou vína dokonalost.
Oblíbené tradiční jídlo rakouské kuchyně, které stojí jen na několika ingrediencích. Kombinace kvalitních fleků, orestované cibulky a dobře ochuceného zelí je osvědčená. V Tyrolsku zelí podlévají bílým vínem, které mu dodá typický šmrnc.
Nadýchané těsto s domácí rajčatovou omáčkou ozdobené skvělými ingrediencemi v italském duchu. Tento recept je rychlovka, protože pracujeme s předpřipraveným těstem. Tohle jídlo zvládne každý.
Tradiční poctivý recept na boloňské lasagne, které jsou celosvětově oblíbeným jídlem. Plátky italských těstovin proložené autentickou výraznou masovou omáčkou, krémovým bešamelem a parmezánem. Syté jídlo pro gurmány.
Tento teplý salát je dokonalou kombinací chutí. Křehké listy polníčku obalené domácím balsamikovým dresinkem s kousky sýra, který je na povrchu křupavý a uvnitř krémový. Krásné jídlo pro speciální příležitost i zdravá večeře.
Prémiové těstoviny tagliatelle obalené v krémové citronové omáčce a kousky opečeného lososa stojí za vyzkoušení. Smetana dohromady s citrónem funguje geniálně. Všechny chutě i atmosféru pak dokonale pozvedne sklenka pečlivě vybraného bílého vína.
Sytý salát ze zelené čočky je bohatý na bílkoviny a vlákninu. Zelenina mu dodá zářivé barvy, zálivka zase svěží chuť. Zelená čočka si při vaření lépe drží tvar, než jiné druhy čočky. Hodí se tedy do různých salátů, kde vynikne její pěkný vzhled.