Rychlé lívanečky jen ze 2 ingrediencí

Lívanečky bez mouky? No jasně, jde to.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Občas ke snídani dostanu chuť na tyto jednoduché, obecně známé a profláknuté lívanečky, jejichž výhodou je výborná sytivost, absence mouky a nízký glykemický index.

Jsou oblíbené ve fitness světě, zrovnatak ale mohou zahnat i obyčejnou chuť na sladké.

Když jsem je poprvé nanášela na pánev, nevěřila jsem tomu, že se mi podaří je otočit, ale jo, drží, ani jeden se nerozpadl. Podmínkou je ovšem kvalitní nepřilnavá pánev.

Budete potřebovat

  • 1 banán
  • 1 vejce
  • Tuk (ideálně kokosový nebo máslo Ghí)

Postup

  1. Banán poctivě rozmačkeje vidličkou na kaši
  2. Smíchejte s vejcem.
  3. Pánev potřete tukem a lžící tvořte lívanečky. Až se zatáhnou, obraťte a dopečte dozlatova i z druhé strany.

Samozřejmě můžete použít i nepřilnavý lívanečník.

Směs je dost tekutá a lívanečky jsou hodně měkké, chce to tedy opatrnost při jejich obracení.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty na myšičce

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Salát s pečeným křupavým květákem a domácím ranch dressingem

Výživný salát plný barev, chuti a vlákniny. V hlavní roli růžičky květáku, které jsou atraktivně ochucené a do křupava upečené...

Pita sandwich s vege kuličkami a domácím dipem

Pita plná chuti s "nemasovými" kuličkami. Inspirujte se a zapojte do jídelníčku luštěniny...atraktivně. Když kuličky správně ochutíte, je vyhráno......

Reklama partnera myšičky