Domácí sypké “Granko”

Vyrobit si domácí sladký kakaový prášek s drobnými granulkami je extra jednoduché. Na teplé kaši je lahodný.

Domácí sypké “Granko”

Jak udělat domácí granko

Vyrobit si domácí sladký kakaový prášek s drobnými granulkami je extra jednoduché. Na teplé kaši je lahodný.

Pomazánka z pečených červených paprik

Chuťově jedinečná a atraktivní pomazánka! Typově připomíná známou budapešťskou pomazánku, místo kyselé nakládané papriky však její základ tvoří čerstvá červená paprika pečená v troubě.

Pomazánka z pečených červených paprik

Pomazánka s pečenými paprikami

Chuťově jedinečná a atraktivní pomazánka! Typově připomíná známou budapešťskou pomazánku, místo kyselé nakládané papriky však její základ tvoří čerstvá červená paprika pečená v troubě.

Polévka z červené čočky s jáhlami

Hřejivá voňavá a hustá polévka plná výživných ingrediencí. Kombinace čočky a jahel zajistí její sytost. Příprava je velmi jednoduchá, zcela se obejdete bez mouky.

Polévka z červené čočky s jáhlami

Polévka s jáhlami

Hřejivá voňavá a hustá polévka plná výživných ingrediencí. Kombinace čočky a jahel zajistí její sytost. Příprava je velmi jednoduchá, zcela se obejdete bez mouky.

Karbanátky z fazolí adzuki

Vláčné, voňavé a křehké karbanátky bez masa. Základ tvoří výživné fazole adzuki. Ve spojení s opečenou cibulkou, česnekem a rajčatovou pastou je o výraznou chuť postaráno…

Karbanátky z fazolí adzuki

Fazolové karbanátky

Vláčné, voňavé a křehké karbanátky bez masa. Základ tvoří výživné fazole adzuki. Ve spojení s opečenou cibulkou, česnekem a rajčatovou pastou je o výraznou chuť postaráno…