Makovo jablečný koláč bez mouky
Jednoduchý na přípravu, vláčný, sytý, bohatý na bílkoviny a zcela bez mouky. Perfektně vyřeší chuť na něco dobrého.🙂
Rybí filet v papilotě – snadná příprava, šťavnatý výsledek
Ryba v papilotě je jistý způsob, jak mít rybu křehkou a šťavnatou. Do balíčku můžete schovat různé druhy zeleniny a bylinek. Všechny chutě se báječně propojí!
Rybí filet v papilotě – snadná příprava, šťavnatý výsledek
Ryba v papilotě je jistý způsob, jak mít rybu křehkou a šťavnatou. Do balíčku můžete schovat různé druhy zeleniny a bylinek. Všechny chutě se báječně propojí!
Jemná hrášková polévka s domácími polentovými knedlíčky
Krémová, hustá, nádherně barevná a dokonale hladká hrášková polévka bez mouky. Skvěle ji pak doplní vychytané domácí knedlíčky z polenty…
Jemná hrášková polévka s domácími polentovými knedlíčky
Krémová, hustá, nádherně barevná a dokonale hladká hrášková polévka bez mouky. Skvěle ji pak doplní vychytané domácí knedlíčky z polenty…
Rajčatová omáčka s mletým masem z pomalého hrnce
Díky pomalému vaření získá rajčatová omáčka plnou intenzivní chuť. Maso je dokonale měkké. Zajímavou přílohou je rýže parboiled s divokou rýží.
Rajčatová omáčka s mletým masem z pomalého hrnce
Díky pomalému vaření získá rajčatová omáčka plnou intenzivní chuť. Maso je dokonale měkké. Zajímavou přílohou je rýže parboiled s divokou rýží.
Pečené kořeněné ořechy – Pozor! Návykové!
Jak jednoduše lze vyrobit z ořechů voňavou a křupavou lahůdku. Zajímavá chuťovka nebo ozdoba zeleninových salátů.
Pečené kořeněné ořechy – Pozor! Návykové!
Jak jednoduše lze vyrobit z ořechů voňavou a křupavou lahůdku. Zajímavá chuťovka nebo ozdoba zeleninových salátů.
Cizrnová pomazánka se sušenými nakládanými rajčaty
Výborná krémová luštěninová pomazánka, která je hotová za pár minut. Cizrna jako základ pomazánky vyniká v tom, že můžeme její jemnou chuť pokaždé změnit díky jiné výrazné ingredienci. Teď to jsou sušená nakládaná rajčata.
Cizrnová pomazánka se sušenými nakládanými rajčaty
Výborná krémová luštěninová pomazánka, která je hotová za pár minut. Cizrna jako základ pomazánky vyniká v tom, že můžeme její jemnou chuť pokaždé změnit díky jiné výrazné ingredienci. Teď to jsou sušená nakládaná rajčata.
Krémová cizrnová polévka s pečeným celerem
Dokonale uvařená cizrna rozmixovaná s pečeným celerem. Základ výborné luštěninové polévky. Zjemněná rostlinnou smetanou a ozdobená opraženými křupavými dýňovými semínky je chuťově velmi atraktivní…
Krémová cizrnová polévka s pečeným celerem
Dokonale uvařená cizrna rozmixovaná s pečeným celerem. Základ výborné luštěninové polévky. Zjemněná rostlinnou smetanou a ozdobená opraženými křupavými dýňovými semínky je chuťově velmi atraktivní…
Zapečené brambory se zeleninou a hořčicovou omáčkou
Zapečené brambory, které jsou bohaté na chuťově výrazné ingredience. Hořčicová omáčka jim dodá šmrnc. Zajímavé a snadné jídlo.🙂
Zapečené brambory se zeleninou a hořčicovou omáčkou
Zapečené brambory, které jsou bohaté na chuťově výrazné ingredience. Hořčicová omáčka jim dodá šmrnc. Zajímavé a snadné jídlo.🙂
Fazolové brownies bez mouky
Úžasná verze na oblíbený moučník brownies. V hlavní roli fazole a čokoláda. Voňavý, chuťově plný, neodolatelný… 🙂
Fazolové brownies bez mouky
Úžasná verze na oblíbený moučník brownies. V hlavní roli fazole a čokoláda. Voňavý, chuťově plný, neodolatelný… 🙂
Domácí dýňové noky – na másle, s parmezánem
Noky z upečené dýně Hokkaido jsou zajímavé nejen vzhledem. I obyčejně opečené na másle, se sýrem a bylinkami mají skvělou chuť.
Domácí dýňové noky – na másle, s parmezánem
Noky z upečené dýně Hokkaido jsou zajímavé nejen vzhledem. I obyčejně opečené na másle, se sýrem a bylinkami mají skvělou chuť.
Šťavnatý jablečný koláč s pohankovou moukou
Osvědčený koláč, který se vždy povede. I přes svůj celozrnný charakter je křehký, vláčný, šťavnatý. Skvěle chutná i s minimálním množstvím cukru.