Kuskus s divokým lososem a pestrou zeleninou

Výživné jídlo, které máte na stole do 15 minut. Kuskus je těstovina, která je připravená ke konzumaci během pár minut a je zajímavým obohacením jidelníčku. Vyzývá k použití různých druhů koření, protože snadno přijme jejich chuť.

Každý nápad, jak zapojit rybu do jídelníčku se hodí 🙂 Filet divokého lososa je navíc bez kostí a má příjemnou chuť, takže kuskus a zeleninu nepřebije.

Na 2 porce budete potřebovat

  • 1 misku hotového celozrnného kuskusu
  • 1 misku směsi různých druhů zeleniny (na malé kousky nasekané)
  • 1 filet divokého lososa
  • Přepuštěné máslo
  • Koření na kuskus dle chuti (může být orientální nebo jen jemné koření na zeleninu)

Postup

  1. Kuskus si připravte podle návodu. Stačí malý šálek kuskusu zalít 2 šálky vroucí vody, ochutit a nechat nabobtnat.
  2. Zeleninu nakrájejte na malé kousky a orestujte na másle ghí.
  3. Filet divokého lososa osolte a poduste s oříškem přepuštěného másla a pár lžícemi vývaru pod pokličkou po dobu 10 minut. Pak jej nakrájete na malé kousky a smíchejte v pánvi s kuskusem a zeleninou.

Za chvíli hotovo 🙂

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Sdílet recept

Facebook
x.com
Pinterest

Ať už Vám neunikne ani jeden recept a tip:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty

Krémové noky v dýňové omáčce

Krémové noky v dýňové omáčce

Jídlo jako ušité pro dýňovou sezónu. Tyto noky vás překvapí jednoduchostí přípravy. Základem omáčky je...
Křupavý květák ve vinném těstíčku

Křupavý květák ve vinném těstíčku

Obalovaný smažený květák je česká klasika, kterou většina z nás zná už od dětství a...
Párování jídla a vína losos

Jídlo & víno: Losos v krémové toskánské omáčce

Nakládaná sušená rajčata v kombinaci s bílým vínem a smetanou vytvoří jedinečnou chuť. Jednoduché jídlo...

reklama google