Krůtí wrap po řecku

Jak naplnit tortillu

Tortilla wrap s pořádnou porcí krůtího masa, které je doplněné o tvrdý sýr. Uvnitř najdete také čerstvé lístky polníčku a křupavé proužky červené cibule. Vše zvláčněné jednoduchým dresinkem s řeckými bylinkami.

Mexická fazolová polévka s kukuřicí a sýrovými nachos

Mexická fazolová polévka recept

Výrazná polévka z pasírovaných rajčat v mexickém stylu. Červené fazole a žlutá kukuřice jí dodají barevnou pestrost a sytost. Polévka je bez mouky. Na talíři ji dokonale a typicky ozdobí tortilla chipsy s rozpečeným výrazným sýrem.

Špekové knedlíky bez masa se zelím z červené řepy

Tempeh recept

Skvělý recept na “špekové” knedlíky se “zelím”. Zajímavé, chuťově výrazné a tradičně vypadající jídlo. Ideální pro vegetariány nebo ty, kteří preferují bezmasou stravu. Zelí z červené řepy vás mile překvapí…

Zebra palačinky ze zakysaného podmáslí

Jak udělat palačinky

Extra vláčné palačinky díky zakysanému podmáslí, které tvoří základ těsta. Část těsta odeberte, obarvěte kakaem a jedním tahem vykouzlete zebra efekt. Snadné, skvělé, výborné!

Křupavé celerové řízky s lepenicí

Šťouchané brambory lepenice

Křupavé řízky, jejichž základ tvoří zdravý celer. Skvěle k nim sedne tradiční bramborová příloha “lepenice”. Atraktivní jídlo plné chuti si můžete užít i bez masa.

Vychytané francouzské brambory

Francouzské brambory s masem recept

Francouzské brambory plné výrazné chuti. Nahoře do zlatova zapečené, uvnitř smetanově vláčné. O poslední porci je vždy rvačka.🙂