Udělat dobré sušenky není jen tak. Věřím ale, že podle tohto receptu se vám povedou. Stály mě několik pokusů a zakotvila jsem u této mojí vychytané receptury.
Domácí jsou zkrátka domácí, tyhle navíc docela pěkně křupou a nedrobí 🙂
Množství ingrediencí jsem si upravila na 1 plech. Příprava těchto sušenek je totiž opravdu jednoduchá, tak raději vždy upeču čerstvé.
Množství na 1 plech, 15 středních kulatých sušenek
1 hrnek = 250ml
U těchto sušenek musíte poprvé sami zkusit, zda pro ně ve Vaší troubě bude lepších 14 nebo 16 minut. Pokud by sušenky nebyly křupavé, tak je příště udělejte o trochu tenčí, nebo je nechte v troubě o 2 minutky déle. Pokud by byly moc tvrdé, tak zase minutku uberte 🙂
Tyto sušenky mám mnohokrát vyzkoušené a jejich chuť je neodolatelná.
Ať se vám povedou a udělají radost 🙂
Sdílet recept na:
Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení