Tento recept je přesně dělaný pro domácí pekárnu. Byl v receptech k domácí pekárně ETA. Ubrala jsem jen lžíci cukru, jinak jsem se držela postupu. Pokud ji nemáte a chcete tousťák upéct v nějaké formě, musíte jednoduše testovat. 🙂Zásadní je pro nadýchaný toustový chléb správné, klidné a delší kynutí…
Nejsnadnější je nasypat ingredience do domácí pekárny a zapnout program toustový chléb, váhu nastavit na “větší chleba” a kůrku světlou.
Kdo preferuje tmavší toustové chleby, ať už celozrnné či vícezrnné, tak kreativitě se meze nekladnou. 🙂
> 🐭Pokud chcete zkusit zajímavější verzi toustů než jen klasiku šunka-sýr, doporučuji vyzkoušet tousty s tvarůžky a orestovanou cibulí. Ty voní! 😀
Toustový chléb je vynikající čerstvý na sendviče, ale také zapečený či jen v topinkovači do křupava opečený.
Ať se povede! 🙂
Sdílet recept myšičky na: