Zeleninové špízy jako příloha

Zeleninové špízy je super nápad, jak sníst zeleninu a zároveň vyrobit pěkně vypadající přílohu. Příprava je snadná a raz dva hotová...

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

 Ingredience

  • Krátce předvařená kolečka brambor ( nebo den předem uvařené brambory ve slupce)
  • Barevné papriky
  • Cibule
  • A tak dále 🙂

 Postup

  1. Všechnu zeleninu kromě brambor dávám syrovou. Brambory buď předem krátce povařím, nebo je mám z předešlého dne uvařené ve slupce.
  2. Zeleninu a brambory napíchám na špejle a dám péct do trouby na plech na pečícím papíru na 190 stupňů po dobu asi 30 minut.
  3. Možností je také péct špízy rovnou třeba s krůtími karbanátky. A kompletní jídlo je v jednom tahu hotové!

Jak k zeleninovým špízům, tak ke karbanátkům, se výborně hodí domácí dip z hustého jogurtu, rajčatové pasty a hořčice. 👍

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty na myšičce

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Salát s pečeným křupavým květákem a domácím ranch dressingem

Výživný salát plný barev, chuti a vlákniny. V hlavní roli růžičky květáku, které jsou atraktivně ochucené a do křupava upečené...

Pita sandwich s vege kuličkami a domácím dipem

Pita plná chuti s "nemasovými" kuličkami. Inspirujte se a zapojte do jídelníčku luštěniny...atraktivně. Když kuličky správně ochutíte, je vyhráno......

Reklama partnera myšičky