Budete potřebovat
- Bulgur
- Kuřecí maso
- Sladkou mraženou kukuřici
- Olivový olej
- Koření vhodné na grilování masa, sůl, pepř
- Hladkolistou petržel
- Dále do krabičky mrkev na špalíčky a malá rajčátka
Postup
- Bulgur uvařte podle návodu. Já to dělám tak, že bulgur propláchnu vodou, dám do hrnce a zaliju dvounásobným množstvím vody nebo vývaru. 5 minut povařím a pak nechám dojít pod pokličkou …
- Mražená kukuřice je hotová raz dva. Stačí ji na pánvi krátce orestovat na troše oleje, nebo ji pár minut povařit.
- Maso si připravte, jak vám vyhovuje. Nejjednodušší je ogrilovat okořeněný kuřecí steak, pak ho nakrájet na kostičky, případně drobné kousky masa orestovat na pánvi spolu s kořením.
- Pak už jen vše smíchejte dohromady spolu s nasekanou hladkolistou petrželí.
Toto jídlo můžete doplnit o porci vlákniny formou vhodné zeleniny. Praktická je mrkev a rajčátka 🙂
Toto jídlo se výborně hodí do krabičky, jelikož dobře “snese cestu”, neteče a dá si jíst teplé i studené…