Recept

Krabičkuju! – špenátový wrap s tuňákem + olivy + zelenina

Wrap je skvělý způsob, jak si zabalit výživné jídlo s sebou. Jak do něj zamotat tuňáka a zeleninu tak, aby to bylo praktické?

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Budete potřebovat

  • Tortillu ( já jsem použila špenátovou, koupit lze i celozrnnou)
  • Tuňáka v oleji
  • Žervé
  • Čerstvé špenátové listy nebo jinou listovou zeleninu
  • Olivy
  • Papriku a Mrkev
  • Kousek špejle na propíchnutí wrapu

 Postup

  1. Z tuňáka vylijte olej a rozmačkejte ho. Smíchejte ho s trochou žervé či nějakého čerstvého smetanového sýra tak, aby vznikla hladká tuhá hmota.
  2. Tuto tuňákovou hmotu rovnoměrně rozetřete na placku, konce nechte volné.
  3. Obložte špenátovými listy a proužky mrkve.
  4. Vrchní i spodní okraj tortilly přehněte a pevně stočte. Rozkrojte na půl, propíchněte kouskem špejle a dejte do vhodné krabičky. Doplňte o olivy a zeleninu.

Mít krabičku z domova je nejlepší! 🙂

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Další recepty na myšičce

Krémová polévka z pečených kaštanů

Jemná a přirozeně hustá krémová polévka, jejíž základ tvoří pečené kaštany. Budete překvapeni její jedinečnou chutí a sytostí. Skvělá lehká...

Bramborové placky s tuňákem a kukuřicí

Tyto placky jsou u nás doma hitovka. Ingredience mám na ně vždy doma. Vynikající jsou teplé s domácím dipem ze...

Vychytaný wrap s tuňákem – vhodný i s sebou do krabičky

Tento tuňákový wrap vás zaujme svojí šťavnatostí, vychytanou náplní i sytostí. Kromě kvalitního tuňáka obsahuje i sýr cottage, tedy i...

“Tataráček” z červené řepy

Červená řepa je úžasná zelenina, která může zazářit a nadchnout i ty, kteří by si o řepu jinak ani kolo...

Reklama hlavního partnera myšičky