Wrap Mexico se Šmakounem – rychlé,zdravé, syté

Šmakoun Mexiko je pikantní a mně velmi chutná zabalený spolu ze zeleninou a dresingem jako wrap.

Novinky z myšičky

Nové recepty, tipy z praxe, moje doporučení

Budete potřebovat

  • Tortilly či jiné placky na výrobu wrapů
  • Šmakoun – příchuť Mexico (pikantní)
  • Oblíbenou zeleninu
  • Domácí dresing

Postup

  1. Tortillu krátce opečte na sucho na pánvi.
  2. Obložte zeleninou a na proužky nakrájeným Šmakounem
  3. Pokapejte hustším dresingem.
  4. Zabalte tak, aby dole vznikla kapsička a nic spodem nevytékalo.

Šmakoun má vysoký obsah bílkovin, zelenina zase spoustu mikroživin a vlákniny. Tento wrap dostatečně zasytí, přitom je lehce stravitelný. Když ho dobře zamotáte, můžete si jej vzít i s sebou místo oběda …

TIP

Pokud byste nesehnali chuťově výraznější Šmakoun Mexiko nebo Šmakoun uzený, tak lze použít i přírodní, je dobré ho ale krátce opéct na pánvi.

Sdílet recept myšičky na: 

Facebook
x.com
Pinterest

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty na myšičce

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Polévka z pečené mrkve s domácím zeleným pestem

Když mrkev předem upečete a až poté z ní uvaříte polévku, budete překvapeni výbornou a intenzivní chutí. Výhodou jarní mrkve...

Salát s pečeným křupavým květákem a domácím ranch dressingem

Výživný salát plný barev, chuti a vlákniny. V hlavní roli růžičky květáku, které jsou atraktivně ochucené a do křupava upečené...

Pita sandwich s vege kuličkami a domácím dipem

Pita plná chuti s "nemasovými" kuličkami. Inspirujte se a zapojte do jídelníčku luštěniny...atraktivně. Když kuličky správně ochutíte, je vyhráno......

Reklama partnera myšičky