Pokud toto jídlo pěkně naservírujete, bude to vypadat, že jste snad museli v kuchyni strávit minimálně hodinu. Treska na chutné zelenině podávaná s petrželovými brambory. Výborné, šťavnaté a za 20 minut hotové. Téměř bez práce a takové parádní jídlo.
Tresku na francouzské zelenině podávejte např. s petrželovými brambory. Brambory uvařte ve slupce, nakrájejte na větší kousky a na pánvi krátce opečte s nasekanou petrželí a máslem.
Zeleninu, na které se treska dusí, můžete pokaždé ochutit jinou bylinkou a pohrát si tak s výslednou chutí.
Jídlo může být i zcela dietní, stačí jen dát trochu olivového oleje. Pokud vám nejde o energetickou hodnotu jídla, tak přidané máslo dušenou zeleninu zjemní a ochutí. Jak se říká – tuk je nositelem chuti 🙂
Toto je jedna z úprav ryb, kterou ráda používám, protože mám jistotu, že se jednoduše povede.
Sdílet recept myšičky na: