Brynzová česneková pomazánka

Domácí česneková pomazánka, jejímž základem je tentokrát ovčí sýr brynza. S lahůdkovou cibulkou dohromady do sebe dostanete pořádnou porci látek, které jsou velmi prospěšné pro trávení i imunitu.

Budete potřebovat

  • 120 g bryndzy (pokud možno čerstvá nepasterizovaná)
  • 2 lžíce hustého bílého jogurtu
  • 1 lahůdkovou cibulku
  • 2 stroužky česneku
  • Hrstku oliv ( můžete zelené i černé)
  • Lžíci olivového oleje

Postup

  1. Cibulku a olivy nakrájejte na malé kostičky.
  2. Brynzu rozmačkejte vidličkou, smíchejte s jogurtem a přidejte všechny ostatní ingredience.
  3. Mažte třeba na žitný chléb nebo na celozrnné opečené tousty.

Je vynikající! 🙂

gooogle
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Sdílet recept

Facebook
x.com
Pinterest

Ať už Vám neunikne ani jeden recept a tip:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další recepty

Krémové noky v dýňové omáčce

Krémové noky v dýňové omáčce

Jídlo jako ušité pro dýňovou sezónu. Tyto noky vás překvapí jednoduchostí přípravy. Základem omáčky je...
Křupavý květák ve vinném těstíčku

Křupavý květák ve vinném těstíčku

Obalovaný smažený květák je česká klasika, kterou většina z nás zná už od dětství a...
Párování jídla a vína losos

Jídlo & víno: Losos v krémové toskánské omáčce

Nakládaná sušená rajčata v kombinaci s bílým vínem a smetanou vytvoří jedinečnou chuť. Jednoduché jídlo...

reklama google