Různé zeleninové placičky či karbanátky, to je moje gusto 🙂 Tentokrát jsem se pustila do kapustových karbanátků, které se velice povedly. Tady máte recept 🙂
Jestli jsem se v kuchyni s něčím natrápila, tak to byly různé zeleninové placičky – cuketové, květákové, bramborové. V první řadě jde o to mít správnou konzistenci těsta. Jakmile bude těsto na různé zeleninové placičky či karbanátky příliš rozbředlé, tak se s nimi nebude dát pracovat, budou se trhat a podobně. Do kapustových karbanátku tedy na závěr přidejte tolik strouhanky, abyste z těsta mohli úplně v pohodě v ruce „uhňácat“ krásné karbanátky. Trochu se vám na ruce samozřejmě lepit budou, půjdou dát ale bez problémů na pánev a budou se skvěle obracet.
Karbanátky můžete usmažit více „na placato“, vložit je spolu s čerstvou zeleninou mezi housku a mít kapustový hamburger. Sama se teď tomu názvu směju 🙂
Přeji, ať se vám povedou a dobrou chuť 🙂
Kamila Metzová
Sdílet recept
Ať už Vám neunikne ani jeden recept a tip: