K zapečeným bramborám s květákem vede mnoho cest. Stačí trochu změnit postup a máte 2 úplně jiná jídla.
Já jsem si recepturu vyladila tak, že brambory ani květák obyčejně nepředvařuji. Brambory si nejdříve uvařím ve slupce a květák předem krátce opeču na pánvi. Jídlo ve výsledku nejen jinak chutná, ale i vypadá.
Dříve jsem tofu krájela na kostičky, osvědčilo se mi ho však nastrouhat na hrubo a promíchat s květákem a bramborami. Vše se důkladně propojí a pak už jen doladí jednoduchou zapékací omáčkou.🙂
☝️Jako další recept z květáku doporučuji vyzkoušet tento obalovaný květák pečený v troubě. Křupavý i bez smažení!👍
Ať se vám recepty z květáku povedou!🙂
Sdílet recept
Ať už Vám neunikne ani jeden recept a tip: